Megalakult a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amihez máris akadt csatlakozó

címzett: ketfarkukozpont; titkos másolat: saját magam

Kedves sajtó!

A nép akaratának engedve, az ország érdekében hivatalosan is párttá alakul a Kétfarkú Kutya Párt.
Megkezdtük a párt bejegyzését a bíróságon.
Legnépszerűbb magyarországi pártként célunk természetesen a választási győzelem, hogy végre megvalósíthassuk ígéreteinket.

kapcsolat: ketfarkukutya@gmail.com

T. Cím!
Az N.T.P. (Ne Takarj Párt) nevében bejelentem, hogy csatlakozunk az egyik farokhoz. (Azt, hogy melyikhez, azt majd a farkok ajánlatai alapján döntjük el. Amennyiben nem lesz nagy különbség a két ajánlat közt, amiket természetesen megmutatunk a másiknak – hátha erre jobbat ad -, úgy mindkettőt elfogadjuk, közölve, hogy így csak egy fél pártot kap.)
Jelszavaink: Ne a külső környezetet fűtse, fűtse az a házát, lakását! Ne akadályozza szigeteléssel a meleg távozását télen az ablakain valamilyen hőszigetelőnek nevezett ablakkal, hanem engedje be azt!
Miért jó velünk együtt működni?
Interjú adási, cikk írási lehetőséget adunk. Sőt! Nemzetközi kitekintést is biztosítunk! Szék (asztal, szekrény stb.) házunk ablakain keresztül bármely külföldi ország felé kitekinthetnek.
Bízva a leendő – és természetesen sikeres – együttműködésben megjelentetjük a nekünk küldött minden anyagot úgy, ahogy kaptuk! Mi semmit sem titkolunk el az olvasóink előtt!
Simonyi Endre
elnök, főtitkár, titkár, sajtófőnök, szóvivő és tagság