Érdi Rovat 2.

Mindenek előtt javasoljuk, hogy a nyitólapon alább látható “Érdi Rovat”, és “Együttműködés” című cikkeket is olvassák el. Ez ugyanis segít megérteni az “Érdi rovat” további cikkeit.

Mivel a mi nevünkben ott a demokrata szó, ezért támogatjuk az olyan hasznos népi kezdeményezéseket, mint az 1. és 2. képen látható elhajított (azonnal helyesbítek, dekoratívan elhelyezett) Pepsi Cola-palack (érdekes formájúra alakítva), a sárga műanyagzsák (rejtelmes tartalmával) elhelyezése a közterületeken. Még véletlenül sem fogjuk onnan eltávolítani, nehogy megakadályozzuk a lakosságot abban, hogy ezekben, és az ezeket körülölelő parlagfű tengerben gyönyörködjön.

Pepsi

Azoknak az akadékoskodóknak, akik azt állítanák, hogy szándékosan választottunk ki egy- egy elhanyagolt rétet, ott a csattanós választ adó 3. kép. Ezen jól látszik, hogy egy fontos útkereszteződésben készült. Minden érdi által tudottan fontos, hiszen az egyik út KEMÉNY BURKOLATOS. Ez pedig azt jelenti, hogy annak a 15 %-nyi kiemelt fontosságú útnak a része, amire ilyen jutott.