SEMA Szupersztár II.

A keszlet nevü képre ránézve csak annyi látható, hogy különböző színü lámpácskák láthatók egy gépkocsiban. A szinek meg nagy fényfoltokat mutat.

keszlet

szinek

Megnézve a hajlik elnevezésüt már azt is észrevehetjük, hogy ez a lámpácskasor hajlítható, és – ez a döntő – ezek egy LED sorozat összekötött részei.

hajlik

A Grote cég bevezette a csík alakú, hajlékony, vízálló, és – ez megint szenzációs – vágható és összeragasztva ismét müködő, ragasztós felületü, mindössze 1 mm vastag LED sorát. Az már nem szenzáció, hogy 12 voltról müködik 80 mA áramfelvételü, nagy fényerejü.

Nem akarok további dicsőítő jelzőket használni, de a tisztito és a másik oldaláról készített tisztit2 képen bemutatott eszköz is megérdemelné ezt a jelzőt. Nézzük csak meg milyen jól lehet ezt tisztításnál használni anélkül, hogy fognunk kellene.

tisztito

tisztit2

Végül mit keres itt az ujember aláírású kép, amin egy Volkswagen bogarat lehet látni. Igen, kivülről! Belül viszont egy Ford motort. Na és, és miért ez a kép aláírása. Az ok a névben van. Az ujember nevet én adtam a Newmann fordításaként. A magyarszármazású Paul Newmann ugyanis indult autóversenyeken is, és ezt a furcsa kocsit neki készítették.

Új ember

Simonyi Endre

%d blogger ezt kedveli: